Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Turbó honlapok

A Keresőguru Turbó honlap sajátossága, hogy rendkívül rövid idő alatt, akár 72 órán belül üzembe helyezhető. Egyszerű felépítésű, igényes, letisztult, könnyen navigálható, keresőbarát honlap. Mielőtt elkészítettük ezt a rendszert, több száz weboldalt építettünk és helyeztünk üzembe. Ez idő alatt szerzett tapasztalataink alapján született meg a Turbó honlap.

A Turbó honlapban megtalálható minden szükséges funkció, önállóan tölthető szöveges tartalommal, videókkal, képekkel, grafikus elemekkel, űrlapokkal.

Kinek ajánljuk?

Egyrészről egyéni vállalkozóknak, mikro- és kisvállalkozások számára, akiknek egyszerű, költséghatékony, ugyanakkor minőségi megjelenéssel rendelkező honlapra van szükségük, rövid határidőn belül. Honlapjuk egyszerű, letisztult, de mégis igényes legyen, valamint saját maguk tölthessék fel tartalommal, de mégis szeretnének háttértámogatást, ha bármi probléma merül fel használat közben.

Másrészről nagyobb cégek részére mikrosite-nak is kitűnő a Turbó Honlap. Több honlap vásárlása esetén egyénre/cégre szabottan bármilyen grafikát elkészítünk, illetve kedvezményt biztosítunk.

*Mikrosite: nagyobb, központi honlapok mellé készített kisebb, általában egyszerűbb weboldalak, amelyekkel nagyobb számú látogató érhető el a Google keresőn keresztül. A mikrosite-okat egyenként lehet keresőoptimalizálni és marketingelni, így növelve az eladást.

Ezt adja neked a Keresőguru Turbó honlap:

  • Profi honlap, nem házi barkács. Zökkenőmentes működés, profi funkciók és profi belső felépítés
  • Hosszútávon gondolkodunk. Ha két év múlva szeretnéd átalakíttatni a tőlünk rendelt honlapodat, mi akkor is itt leszünk
  • 72 órás időgaranciával készítjük
  • Egyszerűen használható kezelő felület. Videó, képek, szöveg stb. egyszerű feltöltése
  • Rövid, érthető útmutató videók segítik a honlapfeltöltést (példavideó lent)
  • Ha valami nem megy, mi itt vagyunk, segítünk!
  • Biztonság! Honlapodról napi mentést készítünk. Ha például valamit véletlenül törölsz, akkor van lehetőség a korábbi verzió visszaállítására
  • Folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük a honlapod belső felületét, bővítjük a funkciókat - Hírek, fejlesztések itt
  • A honlap megújítható! Ha a jövőben bármikor bármilyen más designt szeretnél a honlapodra, akkor azt megcsináljuk
  • Kiemelkedően jó ár-érték arány


Íme egy Feltöltési Útmutató Videó bemutatóként:

Belépési jelszó módosítása:

A Turbó Honlap két menürendszert biztosít: egy vízszintes menüt közvetlenül a fejléc alatt, és egy függőleges menüt a honlap bal oldali oszlopában. Ezeket a menüpontokat is tetszés szerint változtathatod, és hozhatsz létre újakat is.

Lehetőséged van le-, illetve kigördülő menüpontok létrehozására is. Ez akkor praktikus, amikor azt szeretnéd, hogy egy menüpont alatt újabb menüpontokat lehessen elérni.

A Turbó Honlapot nagyon szeretik a keresőrobotok, ami az alapja annak, hogy a weboldaladat a későbbiekben keresőoptimalizálni lehessen. A keresőoptimalizálás az a tevékenység, amikor a honlapodat előrébb juttatjuk a keresőkben. Ebben is tudunk segíteni, ha kéred.

További gyakori kérdéseket itt olvashatsz.

További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot.
 

Referenciák megtekintése

 


CégadatokHelpHírekMunkáinkÁrainkAdatvédelemAdatvédelem webshopGDPR kitöltési útmutatóAdatvédelem