Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Kérdés:

Mikor látom a saját honlapom felületén a Keresőguru Hírekben látható fejlesztéseket?

Válasz!

Amint a tengernyi munka mellett lesz egy kis időnk, frissítjük a híreket is :)

2015. február 19.

# 023 - "Ugrál" a weboldal
2014. március 26.

# 022 - Új munkák

Sok-sok új munkát sikerült leadnunk az elmúlt hónapokban. Íme közülök néhány:

flos.hu

csajagimasszazs.hu

lestyankert.hu

yg26.hu - félkész

epiteszstudio.com


2014. március 26.

 

# 021 - Fórum fejlesztés

Nagyon régen nem írtunk már a hírek rovatba, de nem azért, mert tétlenkedtünk. Sőt! Az elmúlt hónapoknban egyéb munkák mellett lefejlesztettünk egy facebook alapú fórumot. Ezt a fórumot bármilyen célra és bármilyen megjelenéssel bárkinek a rendelkezésre tudjuk bocsátani. Nézzeket rá:

http://www.kameleonforum.hu/
2013. december 6. péntek

# 020 - Platinum - egy új munka leadása

Leadtunk egy új munkát - http://www.platinum-natural.hu/ - reméljük, nem csak a megrendelőnek, de nektek is tetszik.

2013. november 5. kedd

# 019 - Nyelvesítés

Felmerült az igény arra, hogy az általunk készített honlapok adminisztrációs felülete ne csak magyarul, de angolul is elérhető legyen. Jelentem, hogy a projekt pár hét alatt a mai napon elkészült.

A munka egy része abból állt, hogy a meglehetősen szövevényes programból kiválogassuk a lefordítandó kb. 1500 szót / kifejezést, majd ezek fordítása következett. Persze a munka ettől sokkal összetettebb volt, de a lényeg az, hogy mostantól a felület 100%-ban angolul is elérhető.

Íme az angol és a magyar felület:2013. október 28. hétfő

# 018 - Gyors képgaléria tökéletesítve

A Gyors Képgaléria funció jó ideje működik, de a már elkészült képgelériákhoz problémás volt új képeket hozzáadni. A mai napra elkészült a javítás, és elkészült az útmutató videó is hozzá.

Íme egy szépen elkészített Gyors Képgaléria lapozó és diavetítő funcióval ellátva:

http://www.bol-dog.com/szalagok

És íme hozzá az Útmutató Videó:

Sikeres használatot!


2013. október 24. csütörtök

# 017 - TIPP - Saját weboldaladat gazdagítsd!
2013. október 24. csütörtök

# 016 - A Zippo Hungary webáruház elkészült

A Zippo Hungary részére pár hetes munkával elkészítettük webáruházukat a saját magunk által fejlesztett rendszeren. Egyelőre feltölés alatt, de már nézhető, tesztelhető, élvezhető. Van benne pár finomság, érdemes pl. két-három terméket kosárba tenni és a kosár viselkedését megszemlélni. Egyik kedvenc részem a webáruházban. :)

Link: http://www.zippo-hungary.hu/

2013. október 16. szerda

# 015 - Nyomtatott prospektusunk elkészült

Az elmúlt hetekben elég sokat dolgoztuk azon, hogy a lenti képen látható Keresőguru promónk elkészüljön. Pár napja érkezett meg a nyomdából 2000 példányban. Összehajtva 10 x 21 cm-es, álló, 6 oldalas kis anyag, ami a Turbó Honlap előnyeit mutatja be. Hamarosan pdf-ben is letölthető lesz. És tartalmaz egy 3000 Ft-os kupont! :)

2013. október 11. péntek

# 014 - Error 404 - tovább finomítva

Bár nem túl nagy horderejű módosítás, de technikai okok miatt mégis szükség volt az "Error 404"-es oldal további finomítására. Szóval ha nem létező linkre kattint valaki az weboldalatokon, akkor valami ilyesmi jön majd be, természeresen saját honlapotok designjával:

2013. október 11. péntek

# 013 - Átdolgoztuk a honlapszerkesztő belső felületét

Az elmúlt két hétben teljesen átdolgoztuk, majd finomítgattuk a honlapszerkesztő adminisztrációs felületét. Most minden ami fontos, elérhető onnan egy-két kattintással

Íme egy összehasonlítás:

Ilyen volt:

 

Ilyen lett:Az új felülethez pedig készítettünk egy ún. orinetációs videót is, hogy egyértelmű legyen a navigáció:

2013. október 10. csütörtök

# 012 - Három új útmutató videó

Elkészült két újabb videó

1. PDF, Word, Excel stb. feltöltése
2. Facebook likebox beillesztése
3. Link képből, szövegből


A fenti három videót természetesen megtaláljátok itt is: http://www.keresoguru.hu/help2013. október 7. hétfő

# 011 - Fileküldés lehetősége űrlapon keresztül

Hűűű, újabb hasznos funkció készült el!

Mostantól lehetőség van arra, hogy egy űrlapba egyetlen kattintással képfeltöltési lehetőséget illesszük! Így a honlapunkat látogatók a normál űrlap kitöltése mellett képet is tudnak mellékelni, ha azt a téma szükségessé teszi. Pl. asztalosoknak jól jöhet, ha egy új ügyfél árajánlat kérésekor tervet tud küldeni elképzeléséről. - Útmutató videó ennek a funkciónak a használatóról és beállításáról hamarosan.

A fenti funkció beállítva valahogy így néz ki:

2013. október 2. szerda

# 010 - Három új útmutató videó

Elkészült három nagyobb fontossággú útmutató videó

1. Mi a banner?
2. Bannerek managelése
3. Képek beillesztése, pozícionálása


A fenti három videót természetesen megtaláljátok itt is: http://www.keresoguru.hu/help2013. szeptember 27. péntek

# 009 - Lecseréltük a képnézegetőt

A képgalériákat egy képnézegető program működteti. Ez nagyítja fel a képeket, ez teszi őket lapozhatóvá stb. Ezt most frissítettük, mert elavult. A korábbi verzió egyik fő hibája az volt, hogy nem lehetett miatta a honlapjainkat mobil-optimalizálni. A másik probléma pedig az volt vele, hogy az adott aloldalon minden képnek be kellett töltődnie ahhoz, hogy a képnézegető elindulhasson. Most, a friss verzióval ez a két gond már nem áll fent. 

Ezt a frissítést nem feltétlenül veszitek észre, de mégis sokkal jobb, mint a korábbi verzió.

Hogy hogyan működik most a képnézegető, hogyan lapozható, hogyan indítható el a diavetítés (egy megnyitott kép bal felső sarkán a kis ikonnal), azt pl. ezen az aloldalon megtekinthetitek:

http://www.keresoguru.hu/referenciak2013. szeptember 27. péntek

# 008 - A főoldal nem törölhető többé

Néha előfordult, hogy egy-egy ügyfelünk törölte honlapjának főoldalát. Ez persze galibát okozott, hisz így szétesett a honlap struktúrája, egész pontosan megszünt a honlap főoldala. És bár 15 perc alatt orvosolni lehetett a problémát, mégis bosszantó volt. Mostantól ha esetleg véletlenül törölni akarnánk honlapunk főoldalát, akkor az alábbi kis ablak ugrik fel. Szóval ezt a kis bibit is orvosultuk.

2013. szeptember 26. csütörtök

# 007 - Új funkció! - kereső az almenüpontok közt

Ha egy aloldalt korábban almenüpontként szerettél volna megjeleníteni, akkor néha eltartott egy ideig, mire kiválasztottad, hogy melyik fő menüponthoz csatold, azaz hogy honnan nyíljon. Főleg, ha sok főmenüpontod volt. Ennek most vége, mert beépítettünk egy új funkciót: keresővel kereshetsz a főmenüpontok közt szóra vagy szótöredékre.Így mondjuk 100 főmenüpontból való nehézkes választás helyett egy szóra való kereséssel 2-3-4 fő menüpontra csökken a lista, amiből választanod kell. Egy sok aloldalas weboldal esetében a feltöltés így jóval gyorsabb lehet. Apró funkció, de reméljük, hogy hasznotokra válik! :)  2013. szeptember 24. kedd

# 006 - Az "Oldal leírása" mező elérhető a Turbó HonlapokonA mai naptól minden Turbó Honlapon alapértelmezetten elérhetővé tettük az "Oldal leírása" mezőt. Ennek keresőoptimalizálási szempontból lehet jelentősége.2013. szeptember 24. kedd

# 005 - Csiszoltunk az "Error 404" oldalon

Ha valaki korábban elgépelte a honlapod linkjét, vagy olyan linkre kattintott, amely már megszünt, akkor ez a látvány köszöntötte:Szóval mondhatjuk, hogy nem volt erős a megjelenés.

Mostantól a honlap alapértelmezett designja jön be a kötelező "Error 404" felirattal, valahogy így:, majd automatikusan a főoldalra ugrik 5 mp múlva. Így azért ez kulturáltabb. :)2013. szeptember 24. kedd

# 004 - Segítség? Hiba? Oktatóvideók?Mostantól egyenesen a honlapod adminfelületéről is elérhetők a Feltöltési Útmutató Videók, illetve innen tudod jelezni azt is, ha valami problémába ütköztél.2013. szeptember 20. péntek
 

# 003 - Űrlapküldési hiba javítva

Némely esetben a honlapon kitöltött űrlapokat, rendeléseket a honlap motorja nem tudta elküldeni. Mint ahogy az egy jelentősebb nyomozás után kiderült, ez csak az új Explorer 10 esetében volt így. Örömmel jelentem, hogy ezt a problémát most elhárítottuk.


2013. szeptember 19. csütörtök

# 002 - Tömeges képátméretezés - videó

Jelenleg nagy hangsúlyt fektetünk a segédvideók tökéletesítésére - http://www.keresoguru.hu/help

Most egy olyan darab készült el, ami nagyon hasznos lehet mindenki számára, aki fotókkal dolgozik:

Képek tömeges kicsinyítése:


2013. szeptember 19. csütörtök

# 001 - Indul a "Keresőguru BELSŐ HÍREK"

Kedves Honlaptulajdonos!

A mai naptól itt az adminfelületen folyamatosan fogod látni a legfrissebb Keresőguru híreket. Lesz itt szó a honlapszerkesztőnk fejlesztéséről, tervekről, eredményekről, akciókról, illetve bármi olyanról, ami téged érinthet. Az újabb híreket mindig fölül olvashatod majd, a régebbiek pedig egyre lejjebb kerülnek. Reméljük, ezzel az új funkcióval még jobban segítségedre lehetünk!

Derűs napot!

Kozma Béla Tibor
Keresőguru Kft.CégadatokHelpHírekPELMunkáinkÁrainkAdatvédelemAdatvédelem webshopGDPR kitöltési útmutatóAdatvédelem