Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Szolgáltatásaink

Alapvetően hat szegmens alkotja szolgáltatásainkat. Ezek a területek nagy részét lefedik annak, amire egy vállalkozásnak az online világban szüksége lehet az általános feladatoktól kezdve az egyénre szabott, specializált megoldásokig.

Honlapok

Honlapjaink általános funkciói a tetszőleges mennyiségű aloldalak létrehozása, valamint képek, videók beillesztése a szöveges tartalom mellé. Ezeket a funkciókat természetesen sok egyéb modul egészíti ki. A honlaphoz tartozik egy adminisztrációs felület, amin keresztül könnyedén végezheti a tartalomfrissítést. Ha a  feltöltésre nincs ideje, akkor a honlap elkészítése mellett mi azt is tudjunk vállalni.

Webáruházak

Az internetes áruházakkal szembeni legfőbb követelmény az, hogy esztétikus legyen és nagyon jót áttakinthető, felhasználóbarát.

Minél problémásabb egy webáruházban a a rendelés, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a leendő ügyfél máshol fogja megvásárolni a terméket. Íy mi törekszünk az egyszerűségre.

Egyedi programozás

Rendszeresen előfurdul, hogy olyan speciális feladatra kell megoldást találni, amelyet egy alap honlap nem tartalmaz. Ekkor lépnek akcióba programozóink, akik előzetes egyeztetés után kulcsrakészen átadják az Ön által igényelt egyedi programot.

Grafikai tervezés

A honlaphoz hozzá tartozik egy esztétikus grafika is. Illetve szükség lehet logóra, online bannerekre, offline promókra, arculatra is. Ezek elkészítését is vállajuk.

Keresőoptimalizálás

Az általunk készített honlapok lehetővé teszik, hogy a weboldal előre kerülhessen a Google keresőben. Maguktól azonban nem kerülnek előre. Plusz szolgáltatásunk az Ön tevékenységi területéhez kapcsolódó szavakra, szópárokra elöre vinni a weblapot.

Online tanácsadás

Egy vállakozó teljesen össze lehet zavarodva az online lehetőségektől. Milyen domain nevet válasszon. Milyen legyen honlapjának kialakítása. Hirdessen-e a Google-ben. Használja-e a közösségi médiát, és ha igen, akkor hogyan. Ezernyi kérdés lehetséges. Ha nem látjuk át a lehetőségeket, akkor csak a sötétben tappogatózunk. A tanácsadás után tisztán látja majd, hogyan lépjen tovább.

CégadatokHelpHírekMunkáinkÁrainkAdatvédelemAdatvédelem webshopGDPR kitöltési útmutatóAdatvédelem