Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

A rendszereinkről

Tíz éve folyamatosan fejlesztünk egy honlapszerkesztő rendszert, amely a honlapjaink és a webáruházaink működtető motorját képezi. Ezzel találkozik Ön is, amikor belép az általunk készített honlap adminisztrációs felületére, hogy szerkessze a honlap tartalmát. Ezen keresztül alapvetően magát a feltöltött tartalmat tudja kezelni vele, mondjuk egy WORD dokumentumhoz hasonlóan. Képeket, videókat, szöveget, dokumentumokat tud vele feltölteni a honlapjára.

A honlapok, webáruházak egy azt működtető motorból, valamint egy külső grafikai megjelenésből azaz dizájnból állnak. Ez a kettő alkotja együtt a komplett rendszert. Óriási előnye az ilyen rendszereknek, hogy a honlap külső megjelenése nem függ a tartalomtól, tehát bármikor tetszés szerint új köntösbe öltöztethető a meglévő weboldal úgy, hogy közben a teljes feltöltött tartalom érintetlen marad. Erre olykor szükség is lehet, hiszen a látogatók véleményt alkotnak az internetes megjelenés alapján magáról a cégről is.

Léteznek a piacon úgynevezett nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerek is, melyek hozzáférhetők bárki számára, tehát aki rendelkezik valamennyi informatikai szaktudással és tapasztalattal, az saját maga is elkészítheti weboldalát. Az egyik legnépszerűbb nyílt forráskódú tartalomkezelő a WordPress. Saját rendszereink mellett igény szerint WordPress alapú honlapokat is készítünk.

Mobilon is működik

Honlapjaink és webáruházaink támogatják a mobil eszközöket, így kisebb kijelzőn sem lesz semmi gond a megjelenéssel. Bár mellékes szempontnak tűnhet, azonban a statisztikák egyre növekvő száma határozottan azt mutatja, hogy érdemes figyelembe venni ezt a tendenciát. A látogatónak kényelmesen kell éreznie magát honlapunkon minden eszközön. Ellenkező esetben az olvashatatlanság és a problémás navigálás miatt elhagyhatják oldalunkat. Mi mindig mobilra optimalizált weblapokat, webáruházakat készítünk.

Jó esély a keresőkben

Az úgynevezett keresőoptimalizálás, amely arra hivatott, hogy egy honlap minél jobb helyezést érjen el a Google találati listán, egy összetett dolog, és eredményességét számos tényező befolyásolja. Honlapjaink megfelelnek a keresőmotorokkal szembeni kritériumoknak. Az általunk készített honlapok Google-ben való előrekerüléséhez a technikai háttér adott.

Amennyiben részletesebb információt szeretne arról, hogy mit lehet tenni a jobb találati helyezésért, jöjjön el hozzánk egy kozultációra. Feltérképezzük a helyzetet, és megnézzük, hogy optimálisan mit lehet tenni honlapja népszerűségének érdekében.

Támogatás

Minden honlapunkhoz és webáruházunkhoz videó alapú támogatást biztosítunk, amelyeken keresztül bemutatunk minden egyes funkciót, egészen az alapoktól kezdve a legapróbb részletekig. Ezek a néhány perces videók bármikor elérhetőek, és segítségükkel a nap bármely szakában könnyedén elboldogul honlapjának szerkesztésével.

Amennyiben olyan probléma fordulna elő, amire a videók nem adnak választ, értesítsen bennünket, és pótoljuk, vagy segítünk az akadály elhárításában.

CégadatokHelpHírekMunkáinkÁrainkAdatvédelemAdatvédelem webshopGDPR kitöltési útmutatóAdatvédelem